Λειτουργία

Λειτουργία

Χάρη στην πολυετή εμπειρία των μελών τη εταιρείας μας στην προσφορά τεχνολογικών λύσεων στο χώρο της εστίασης, ιδίως σε κορυφαία εστιατόρια, είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο σε ορισμένους από τους πιο απαιτητικούς πελάτες, παρατηρώντας ότι η εικόνα της επιχείρησης αναβαθμίζεται, τα παράπονα για ελλιπή υγειονομικά μέτρα, άρα και τα αντίστοιχα κακά reviews, εξαλείφονται. Οι σερβιτόροι μειώνουν τις διαδρομές προς το τραπέζι και το χρόνο που αφιερώνουν για την εξυπηρέτηση.

Επιπρόσθετα, οι ξενόγλωσσοι επισκέπτες βρίσκουν ιδιαίτερα χρήσιμη τη δυνατότητα προβολής του μενού στη γλώσσα τους με λεπτομερείς περιγραφές και φωτογραφίες. Παράλληλα, οι εστιάτορες τονίζουν την ευκολία που τους προσφέρει η δυνατότητα για άμεση αλλαγή τιμών και διαθεσιμότητας των πιάτων, χωρίς την ανάγκη και το κόστος της επανεκτύπωσης ή τις (κακής αισθητικής) αλλαγές με στυλό στους ήδη εκτυπωμένους καταλόγους. Τέλος, πολύ σημαντική είναι και η ικανοποίηση των ίδιων των επισκεπτών, οι οποίοι μπορούν, πλέον, ανά πάσα στιγμή να δουν όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, να αναζητήσουν τα πιάτα που επιθυμούν, να απολαύσουν νέες γεύσεις και συνδυασμούς, να δοκιμάσουν πιάτα των οποίων οι φωτογραφίες τους κέντρισαν το ενδιαφέρον, με ανέπαφο και ασφαλή τρόπο.

Η λύση του ηλεκτρονικού καταλόγου που προτείνουμε μπορεί να τεθεί σε λειτουργία στο εστιατόριο σε ελάχιστο χρόνο, κατά κανόνα μέσα σε 2-3 ημέρες. Το μόνο που απαιτείται είναι η αρχική καταχώρηση του καταλόγου και η εκτύπωση των QR Codes για κάθε τραπέζι. Στη συνέχεια, οι εστιάτορες μπορούν να προσθέσουν οποιαδήποτε στιγμή επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφίες για τα πιάτα. Εξυπακούεται λοιπόν πως μπορούμε να αναλάβουμε εκ μέρους του εστιατορίου όλη τη διαδικασία και να παραδώσουμε τη λύση του ηλεκτρονικού μενού έτοιμη να λειτουργήσει, χωρίς την παραμικρή ανάμειξη του εστιάτορα, πέραν την από αποστολή σε εμάς του υπάρχοντος καταλόγου.