Άριστη προβολή του μενού

Άριστη προβολή του μενού

Το Multi QR αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και ταυτόχρονα πιο προσιτή πρόταση της αγοράς όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς καταλόγους. Σχεδιάστηκε ώστε να είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης εστίασης. Είτε πρόκειται για ένα μικρό καφέ που απλά επιθυμεί να προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τον κατάλογό του, μέχρι το εστιατόριο που θέλει να ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για τις παροχές του.

Η εφαρμογή ενσωματώνει μοναδικές λειτουργίες, όπως η παρουσίαση με εξειδικευμένες πληροφορίες για μπίρες και κρασιά, η δυνατότητα αναγραφής διατροφικών αξιών, των συστατικών ή τυχόν αλλεργιογόνων των πιάτων, οι ιδανικοί συνδυασμοί μπίρας ή κρασιού (wine & beer pairing), η προβολή των πιάτων ημέρας, η καταλληλότητα για vegans / vegetarians κ. ά.

Η τεχνολογία με την οποία υλοποιήσαμε το Multi QR επιτρέπει την άριστη προβολή του μενού σε κάθε συσκευή, είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο iPhone ή Android, είτε για tablet, είτε για υπολογιστή, χωρίς την ανάγκη λήψης καμιάς απολύτως εφαρμογής. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του καταλόγου σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σελίδες σχετικές με την εστίαση και σε διαφημιστικά email. Φυσικά, κάθε αλλαγή που γίνεται στον κατάλογο, αυτόματα ενημερώνει και όλες τις παραπάνω εκδοχές του, χωρίς καμία επιπλέον κίνηση.

Το ηλεκτρονικό μενού είναι μια από τις δομικές αλλαγές που ήδη λαμβάνουν χώρα στον κόσμο της εστίασης. Δεν πρόκειται ούτε για κάποια πρόσκαιρη ανάγκη, ούτε για κάποιο είδος περιττής πολυτέλειας, αλλά μέσο προσαρμογής στα νέα δεδομένα και το καινούριο πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργήσουν από εδώ και πέρα τα εστιατόρια. Οι διεθνείς εξελίξεις μαρτυρούν πως το τέλος του χάρτινου καταλόγου θα έρθει σύντομα, επομένως τα εστιατόρια της χώρας μας καλό θα είναι να συντονιστούν το συντομότερο, ώστε η εστίαση να συνεχίσει να παρέχει το ίδιο διεθνώς ανταγωνιστικό επίπεδο υπηρεσιών.